Offerteaanvraag voor een garagedeur


De dagmaatbreedte is de breedte van het deurgat (DMB in schema) in millimeters. Mogelijke maten liggen tussen 1500 en 5000 mm.Beschrijving van de garagedeur afmetingen
De dagmaathoogte is de hoogte van het deurgat (DMH in schema) in millimeters. Elke afmeting tussen 1900 en 3000 mm is mogelijk.De vrije bovenruimte is de afstand van de bovenkant van het deurgat tot het eerste obstakel daarboven, bijvoorbeeld het plafond (VBR in schema), in millimeters. Deze bovenruimte dient over de gehele benodigde inbouwdiepte beschikbaar te zijn.De vrije zijruimte is de afstand van éen bepaalde kant van het deurgat (van binnenuit gezien) tot het eerste obstakel daarnaast, bijvoorbeeld de muur, in millimeters. In het schema is VZRL de vrije zijruimte links.In het schema is VZRR de vrije zijruimte rechts.De vrije inbouwdiepte is de afstand in millimeters tussen de muur met het deurgat en het eerste obstakel daartegenover, in de garage, bijvoorbeeld een muur of balk (VID in schema).U kunt een deurbladmotief kiezen door op een van de onderstaande opties te klikken.De standaardkleur van de buitenzijde van een Berger garagedeur is RAL 9016.
Niet-standaard kleuren zijn mogelijk tegen een geringe meerprijs, afhankelijk van de grootte van het deuroppervlak. Bekijk de RAL-kleurenwaaier voor meer kleuropties.Als u een andere kleur wilt, voer dan hier de RAL-code in.


Als alternatief voor een elektrische bediening bieden wij een eenvoudig trekkoord, oranje van kleur, waarmee u de deur zelf kunt openen en sluiten. Bij afwezigheid van een aandrijving is een extra vergrendeling vereist, ofwel door middel van een schuifgrendel, ofwel door middel van een cilinderslot.

Bij montage exclusief kunt u kiezen voor de optie controlemeting. Een deskundige medewerker komt dan bij u langs om alle maten op te nemen. Als u geen controlemeting wilt, dan is Isodoor ook niet aansprakelijk voor verkeerd opgegeven maten.

Contactgegevens* Alle velden met een ster zijn verplicht voor een goede offerte.