Garagedeur kopen? Kies voor de veilige én voordelige garagedeuren van Isodoor

Een garagedeur kopen met een natuurlijke look én beveiligd tegen inbraak en beknelde vingers? Dan bent u bij Isodoor aan het juiste adres. Deze sectionele garagedeuren zijn toepasbaar in zowel gebouwen als garageboxen. Veiligheid staat voorop, daarom vindt u naast inbraakbeveiliging zelfs ook vingerknel, veerbreuk- én onderloopbeveiliging. Zo beschermt u uzelf en uw kinderen tegen diefstal en nare verwondingen. De beste garagedeur voor uw garage? Kies dan voor een sectionaaldeur van Isodoor.

Een sectionele garagedeur is de perfecte afwerking van uw garage

Naast bescherming van uw auto tegen weer en wind beschermt u met een garagedeur ook uw woning tegen inbraak. Isodoor sectionaaldeuren zijn een soort garagedeur die bestaat uit panelen zonder loopdeur met een moderne uitstraling. Alle modellen zijn uitgevoerd met stalen sandwich panelen. Hierdoor bieden ze uw garage optimale warmte- en geluidsisolatie.

Dankzij de thermoplastische afdichtingen tussen de panelen blijft ook stof, lucht én regenwater buiten de deur. Garagedeuren van Isodoor voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en beschikken over Europese kwaliteitscertificaten (CE keur).

Technische specificaties

De sandwich panelen van deze garagedeuren bestaan uit 4 lagen polyurethaan en zijn van binnenunit versterkt met plaatstaal. Naast een uitstekende warmte- en geluidsisolatie voorkomt dit ook het induiken van de platen op plekken waar er veel druk op staat zoals bij de scharnieren. De rollers zijn gemaakt van noise canceling polyamide waardoor het openen en sluiten van de deur vrijwel geruisloos gaat.

De zijkanten en onderkant van de garagedeur zijn afgewerkt met EPDM pakkingen om lekkages te voorkomen. EPDM is een veelgebruikt synthetisch rubber wat ook als dakbedekking gebruikt wordt. Daarnaast beschikken deze deuren over verzonken zijkappen en scharnieren, gecoate torsieveren, 1,8 mm verzinkte stalen rails en een eenvoudig montage systeem.

Wat kost een sectionele garagedeur?

Wat gaat een nieuwe garagedeur kosten? De kosten van een garagedeur hangen erg af van uw wensen en specificaties. Daarbij spelen voornamelijk de afmetingen van uw garagedeur een grote rol. Ook het handmatig of elektronisch bedienen hebben invloed op de prijs. Laat u verrassen door de scherpe tarieven van Isodoor. De productie en montage gebeurt volledig in eigen beheer. Hierdoor kunnen we snel én tegen zeer scherpe prijzen leveren. We vertellen u graag wat een voordelige garagedeur op maat u kost. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan.

VOORDELEN ISODOOR SECTIONAALDEUREN

  • Sectionaaldeuren hebben minder ruimte nodig dan een kanteldeur om te openen en sluiten. Hierdoor blijft er meer ruimte over om uw auto te laten passeren. Ook zwenkt de deur niet uit bij het openen. Zo kunt u er een auto dicht bij parkeren en toch de deur openen.

  • Met sectionaaldeuren heeft uitstekende isolatie van uw garage. Dit komt uw energielabel ten goede. Ook maakt dit het voor inbrekers nog lastiger om binnen te dringen.

  • Om u en uw kinderen te beschermen tegen verwondingen, beschikken onze garagedeuren over een slimme vingerknel beveiliging. Hierdoor is het onmogelijk geworden dat vingers bekneld raken tussen de panelen. Ook stopt de deur automatisch wanneer er iets of iemand onder zou komen én valt de deur niet dicht wanneer er een veer zou breken.

Zoekt u een maatwerk garagedeur?

Deze garagedeuren van Isodoor bestaan uit sandwichpanelen met een gladde, geribbelde, fijn geribbelde of cassette afwering. Optioneel kunt u kiezen voor het plaatsen van ramen. Zo is er altijd een garagedeur die precies past bij uw smaak en wensen. Uiteraard wordt uw garagedeur helemaal op maat voor u gemaakt.

Ook het inmeten en monteren van uw garagedeur kunt u aan onze specialisten overlaten. Standaard wordt u nieuwe garagedeur geleverd in de kleur RAL 9002 (grijswit) aan zowel de binnen- als buitenzijde. U kunt de panelen desgewenst (zelf) in de juiste kleur laten spuiten.

Handmatig of elektrische bediening van uw garagedeur

Wanneer u thuis komt, wilt u het liefst zo uw garage inrijden zonder uit te hoeven stappen. Het is daarom mogelijk uw nieuwe garagedeur elektronisch open te maken met een afstandsbediening. Hiervoor gebruiken we hoogstaande Italiaanse technologie. Daarmee profiteert u van de hoogste kwaliteit elektronische garagedeuropeners zonder haperingen en/of storingen.

U kunt zoveel handzenders koppelen als u wilt. Zo kunt vanuit iedere auto eenvoudig uw deur openen. In geval van een (stroom)storing kunt u eenvoudig wisselen naar handmatige opening. Kiest u liever voor handmatige bediening van uw deur? Dan kost het openen en sluiten van de deuren u geen enkele moeite dankzij de geavanceerde rollagers en torsieveren.

Wat kost een sectionele garagedeur?

Garagedeur laten plaatsen? Onze monteurs komen de deur bij u afleveren én monteren wanneer u dat wenst. U kunt er ook voor kiezen de deur zelf te monteren met de bijgeleverde montagehandleiding. Zeker weten dat uw nieuwe deur de juiste afmetingen heeft? Maak dan gebruik van onze kosteloze inmeetservice! Isodoor produceert en monteert al garagedeuren sinds het jaar 2000. Door onze eigen fabricage kunnen we snel leveren en aantrekkelijke tarieven hanteren. Ook werken we niet met onderaannemers en heeft u altijd rechtstreeks contact met Isodoor. Dit garandeert de kwaliteit van onze deuren én de montage in uw garage.

De beste garagedeur voor uw garage? Hierom kiest u voor Isodoor:

  • Weer en wind bestendig door uitstekende isolatiewaarden, hiermee bespaart u energie.

  • Beschermt tegen diefstal en inbraak, houdt u en uw gezin veilig.

  • Verkrijgbaar als maatwerk of in standaard afmetingen (geleverd uit voorraad).

  • Geruisloos openen en sluiten door speciale rollers, niemand hoort u thuiskomen.

  • Montage door onze monteurs mogelijk in NL en BE, u hoeft zelf niets te doen.

  • Uw oude garagedeur voeren we desgewenst (tegen kosten) voor u af, daar laten we u niet mee zitten.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw garagedeur of stel uw vragen aan onze klantenservice.